AMIGO GRILL RESTAURANT

AMIGO GRILL RESTAURANT Heerlijke nieuwe gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 175 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Amigo Grill Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

30 jul 2022 om 21:47 Ik ben gewend aan een lekkerder kapsalon en shoarma broodje bij een heel andere shoarma tent
25 jul 2022 om 11:48 Yummy again
21 jul 2022 om 4:51 Goed eten maar te veel friet en niet genoeg vlees
13 jul 2022 om 20:50 Prima
6 jul 2022 om 14:19 20 minuten te laat. Daardoor lauw, en overgare en droge kipsate en kipfilet. Kipfilet was aan de buitenkant zwart...je ziet toch wat je in het bakje doet? We hebben de salade opgegeten met een broodje ei, de rest ging de kliko in. Dit was 1xnooit mee
28 jun 2022 om 23:14 eten was erg lekker. alleen elke keer weer erg vreemd als je een kip sate plate bestelt, dat je een kip filet plate krijgt. buiten dat om was zeer smakelijk en bezorging om afgesproken tijd.
4 jun 2022 om 17:11 Zoals altijd, lekker, super snel.
1 jun 2022 om 14:40 Heerlijk als altijd.
25 mei 2022 om 6:40 Verwende groenten. Niet goed eten. Droge ribben alsof de zon op de zon lag. Twee uur wachten. Laatste mijn bestelling
22 mei 2022 om 19:48 heerlijk die kebab, en ruim op tijd bezorgd.
11 apr 2022 om 9:26 Het was weer erg lekker
27 mrt 2022 om 14:28 Eten besteld bij Amigo, bezorgtijd was snel maar eten was niet waar voor mijn geld. Bestelde een broodje doner en kreeg een klein pita broodje met doner erin en turkse pizza was zacht