AMIGO GRILL RESTAURANT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 187 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Amigo Grill Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

22 nov 2022 om 21:35 Betere ezorg tijden en niet beginnen vanaf 18.45 Eten is altijd top
14 nov 2022 om 8:23 Op tikd bezorgd, grote porties ( slaatje mag van mij weg) lekker warm en in tijden niet zo lekkere shoarma gegeten, dus klant erbij!!
2 nov 2022 om 10:33 lekker te eten en snel en correct bezorgd
19 okt 2022 om 10:05 Het eten was lekker waren enkel 20 minuten de vroeg
30 sep 2022 om 23:01 Eten was al een beetje koud.
6 sep 2022 om 21:27 Broodje shoarma was matig.. patat was wel oke.
30 jul 2022 om 21:47 Ik ben gewend aan een lekkerder kapsalon en shoarma broodje bij een heel andere shoarma tent
25 jul 2022 om 11:48 Yummy again
21 jul 2022 om 4:51 Goed eten maar te veel friet en niet genoeg vlees
13 jul 2022 om 20:50 Prima
6 jul 2022 om 14:19 20 minuten te laat. Daardoor lauw, en overgare en droge kipsate en kipfilet. Kipfilet was aan de buitenkant zwart...je ziet toch wat je in het bakje doet? We hebben de salade opgegeten met een broodje ei, de rest ging de kliko in. Dit was 1xnooit mee
28 jun 2022 om 23:14 eten was erg lekker. alleen elke keer weer erg vreemd als je een kip sate plate bestelt, dat je een kip filet plate krijgt. buiten dat om was zeer smakelijk en bezorging om afgesproken tijd.